ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 5710802-3 Δευτέρα-Τετάρτη -Σάββατο 09:00 - 17:00 Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00 - 21:00
0
0,00 € Καλάθι
× Κλείσιμο

Αποστολές Παραγγελιών
Το κόστος μεταφοράς δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων και βαρύνει τον αγοραστή, εκτός εάν ρητά ορίζεται αλλιώς.

Με την τοποθέτηση των προϊόντων σου στο καλάθι αγορών, μπορείς να δείς και το κόστος μεταφοράς που αντιστοιχεί στην παραγγελία σου. Το κόστος μεταφοράς δεν είναι σταθερό, αλλά μεταβάλλεται ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας και το βάρος της.

H διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση του combo.gr προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Για τις Δυσπρόσιτες περιοχές όπως αυτές ορίζονται από την ΕΛΤΑ-Courier η παραλαβή της παραγγελίας θα γίνεται από το κατάστημα της της ΕΛΤΑ-Courier ή σε θυρίδα ανάλογα τι διαθέτη η συγκεκριμένη τοποθεσία.

Σημείωση: H παραλαβή του αντικειμένου και η υπογραφή στον μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή του είδους και την άρτια κατάσταση του.

*Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€

Κόστος Αποστολής

Όλα τα προϊόντα στέλνονται με την ΕΛΤΑ-Courier στη διεύθυνση που μας έχεις δηλώσει στην παραγγελία σου εντός 1-3 εργάσιμων ημερών εφόσον αυτά υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα.

Για παραγγελίες με βάρος έως 3 κιλά, το κόστος ανέρχεται σε 3 € έως 5 € σε όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες με βάρος απο3 κιλά, έως 10 κιλά  το κόστος ανέρχεται σε 5 € και άνω σε όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες που το βάρος ξεπερνάει τα 10 κιλά ο πελάτης επιβαρύνεται με 0,50€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Το κόστος αντικαταβολής ειναι 2 € και προστίθεται σε κάθε περίπτωση αποστολής και πληρωμής στον courier κατα την παράδοση του δέματος.

Πιθανές πρόσθετες χρεώσεις

Η χρέωση για παράδοση Σάββατο είναι επιπλέον 4€.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε προκαθορισμένη ώρα παράδοσης, επιβαρύνεσαι με το ποσό των 4€.

 

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σου, επικοινωνήστε μαζί μας στο email eshop@combo.gr  ή τηλεφωνικά στο + 30 210 57 10802.