ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 5710802-3 Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 - 21:00 Σάββατο 09:00 - 20:00
0
0,00 € Καλάθι
× Κλείσιμο

Προωθητικές ενέργειες.

Όροι και προϋποθέσεις

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και τη λήψη ενημερώσεων του Combo.gr.

Το παραπάνω πεδίο βρίσκετε στο ταμείο του ηλεκτρονικου καταστήματος και αναφέρει πως 

Το ενημερωτικό υλικό αφορά την ενημέρωση προσφορών ή άλλον ενεργειών της εταιρείας σε ηλεκτρονική μορφή όπως newsletters pop up κ.λ.π

Έχετε το δικαίωμα αν δεν ενδιαφέρεστε να πατήσετε το κουμπί στο κάτω μέρος του email unsubscribe και αυτόματα βγαίνετε από την λίστα αυτόν που επιθυμούν να ενημερώνονται κάτ. αυτόν τον τρόπο .    

Εκπτωτικό κουπόνι

Η εξαργύρωση μπορεί να γίνει μόνο μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ισχύει για την εκάστοτε περίοδο της προωθητικής ενέργειας και μόνο για το διάστημα που αναγράφεται επάνω στο απόκομμα που θα λάβετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας αφού πληρείται τις προϋποθέσεις για την απόκτηση του και περιέχεται στο δέμα σας.

Σε περίπτωση επιστροφής της παραγγελίας σας για οποιονδήποτε λόγο δεν έχετε δικαίωμα χρήσης αυτού και υποχρεούστε να επιστραφεί μαζί με την παραγγελία.

Δώρο Λαμπάδα

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά την πασχαλινή περίοδο και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Το συγκεκριμένο Δώρο ενδέχεται να διαφέρει από αυτό της εικόνας.

Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να διακόψει τη συγκεκριμένη υπηρεσία χωρίς προειδοποίηση.

Το κάθε Δώρο η εταιρεία combo school toys ε.π.ε σας διαβεβαιώνει πως έχει κάνει τον ανάλογο έλεγχο πριν δοθεί στην εταιρεία courier.

 Σε περίπτωση που παραλάβετε το Δώρο σας (Λαμπάδα) και υπάρχουν φθορές δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν γίνεται αντικατάσταση στα προϊόντα που διατίθενται δωρεάν.

Ο πελάτης δικαιούται ένα και μόνο δώρο ανά προϊόν εξαιρουμένων  των προϊόντων που βρίσκονται ήδη σε κατηγορίες Λαμπάδες των επίσημων εταιρειών

και κατηγορίες που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια.

Το συγκεκριμένο προϊόν Δεν πωλείται ξεχωριστά. 

Σε τυχόν λάθος επιπλέον ποσότητας η εταιρεία θα αποστείλει το σωστό αριθμό που δικαιούται ο πελάτης σύμφωνα με τα υπόλοιπα προϊόντα της παραγγελίας του.

Σε περίπτωση επιστροφής ή αντικατάστασης της παραγγελίας σας ο πελάτης είναι υποχρεωμένος μαζί με το-τα προϊόντα να επιστραφεί και το αντίστοιχο Δώρο στην αρχική του κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο ή τη φόρμα επικοινωνίας και μετά από συνεννόηση να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.